Pēdējā pavasara sezonas Latvijas jaunatklāšanas raidījumā "Te!" tā vadītājs un skarbais tūrisma piedāvājuma vērtētājs Pauls Timrots mācījās runas mākslu un spēju pierunāt citus uz ēverģēlībām no radio personības un improvizācijas teātra aktiera Kaspara Breidaka.

"Labākie ceļojumi ir tie, kur esi atstājis ļoti daudz vietas neplānotiem notikumiem. Vajag ļauties," par savām ceļojumu atziņām stāsta atraktīvais Breidaks, kas pats esot liels ceļotājs un pasaules iepazinējs. Viņš pabijis gan ziemeļos, gan sešus mēnešus dzīvojis Turcijā. Tieši tur, kad apnicis stāstīt visiem, no kurienes viņš ir, Kaspars izdomājis tādu kā joku vai spēli – katru reizi nosaucis citu valsti, kas it kā ir viņa dzimtene. Un tieši jaunu stāstu izdomāšana kļuvusi ļoti interesanta.

Arī šoreiz Kaspars Breidaks Timrotam parāda un pierāda, cik viegli un ātri var sadraudzēties ar svešiniekiem, uzzināt ko jaunu, bet, ja nav nekā labāka, pats taču arī var izdomāt kādu stāstu.

Abi vīri šajā raidījuma sižetā jautrojas Mežparkā un iedraudzējas ar cilvēkiem. Ātri vien rodas idejas, ko darīt brīvdienās, lai tās būtu jautras un izdotos iepazīt jaunus cilvēkus, kā arī uzzināt interesantas lietas.

Raidījums tapis sadarbībā ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras Tūrisma departamenta Tūrisma produktu attīstības nodaļu.

Visu raidījumu iespējams noskatīties "TE!" mājaslapā teraidijums.lv, kā arī replay.lsm.lv, vfs.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!