Foto: Shutterstock

Pavadīt trīs mēnešus uz salas, kas izskatās pēc pasakās aprakstītas paradīzes, ir daudzu ceļotāju sapnis. Vēl iekārojamāku atpūtu padara piedāvājums ne vien atpūsties, bet arī nopelnīt. Viesnīca "Grand Wailea", kas atrodas gleznainajā Maui salā, sola 10 tūkstošus dolāru (9350 eiro) fotogrāfam, kurš iemūžinās brīnumaino kūrortu.

Pēc grandiozas renovācijas viesnīca "Grand Wailea" paziņo, ka meklē fotogrāfu, kurš iemūžinās jaunās telpas un daudzveidīgo ēdienu, dzērienu, kā arī izklaižu klāstu. Par šādu darbu tiek piedāvāts gan atalgojums 9350 eiro apmērā, gan dzīvošana, ēšana un izklaides par brīvu kūrortā. Lai pieteiktos sapņu darbam, nepieciešams nosūtīt savu radošo portfolio līdz 1. martam.

"Grand Wailea" izpilddirektors paziņojumā uzsvēra, ka meklē fotogrāfu, kurš spēs atspoguļot kūrorta esenci un būtību, kā arī Maui brīnumaino dabu un skaistās pludmales, kuras vakaros izdaiļo neticami krāšņi saulrieti.

Jau ilgu laiku kūrorts tiek uzskatīts par vienu no greznākajām un aizraujošākajām vietām Havaju salās. Spa, restorāni, baseini un dažādas izklaides sniedz neaizmirstamu atpūtu, kuras laikā var ne vien atpūsties, bet arī izbaudīt vietējos ēdienus un fantastiskos dabas skatus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!