Foto: Vida Press
Ierodoties jaunajā luksusa viesnīcā, kas jau šopavasar tiks atklāta bijušajā fortā, viesi varēs apmeklēt izsmalcinātus veikalus, restorānus, īpašus spa, bāru, kas atrodas uz kādreizējā forta jumta, kabarē, kā arī naktsklubu jeb "LaZer Battle Arena" un daudz ko citu.

Viktorijas laikmeta jūras forts pārveidots par īpaši smalku un dārgu viesnīcu ar diviem helikopteru nosēšanās laukumiem, naktsklubu, burbuļvannu uzjumta un pat bāku. 

"No Man's Land Fort" jeb "Neapdzīvotās zemes forts" atrodas divus kilometrus no krasta, jūrā pie Vaita (Wight) salas, un to var sasniegt tikai ar laivu vai helikopteru. 

Šis ir jau otrais jūras forts, ko aģentūra "AmaZing Venues" pārveidojusi par īstu dārgu ballīšu paradīzi. Pirmais bija "Spitbank Fort", kas tika atklāts 2012. gadā un šim projektam iztērēti aptuveni trīs miljoni angļu mārciņu jeb 4,19 miljoni eiro. Savukārt jaunatklātā viesnīca ir trīs reizes lielāka. Vairāk par abiem fortiem un tajos esošajām viesnīcām lasiet šeit:amazingvenues.co.uk

Viesnīcas viesiem būs pieejami arī visdažādākie ūdenssporta veidi – kaitbords, braukšana ar kajakiem un citi. No viesnīcas paveras satriecoši skaists skats uz Solenta šaurumu, kas atdala salu no Anglijas cietzemes.

Foto: Vida Press

Atpūta viesnīcā varot būt gan kā relaksācija spa kompleksā, bāros un uz sauļošanās terases, gan arī kā aktīvas un piedzīvojumiem bagātas brīvdienas, stāsta tās pārstāvis. 

Viesnīcas mājaslapā teikts, ka forts ir aptuveni septiņus tūkstošus kvadrātmetrus liela izpriecu un piedzīvojumu sala, kur no jumta paveras brīnumains skats, ko vislabāk izbaudīt kopā ar bārbekjū un atpūtu kādā no 22 luksusa klases numuriņiem, kas maksā 450 mārciņas jeb 628 eiro par nakti. 

Savukārt dārgākie apartamenti ar bāku vienai naktij vasarā izmaksās 1150 mārciņas jeb aptuveni 1600 eiro.

Forts būvēts no 1867. līdz 1880. gadam, ar mērķi aizsargāt Apvienoto Karalisti no franču iebrucējiem. Tas lieti noderējis arī abos pasaules karos, lai aizsargātu Portmutas kara ostu no uzbrukumiem. 

Lai izveidotu iespaidīgo fortu, no sauszemes ar laivām transportēti milzīgi granīta bloki, ko nostiprināja jūras gultnē.  Tā 18 metrus augstās, biezās sienas ļaujot viesiem gulēt pilnīgā mierā, jo tās varot turēties pretī jebkuriem viļņiem un vētrai. Forta uzbūvēšana kādreiz izmaksājusi 462,500 mārciņas jeb 646,330 eiro, kas ņemot vērā inflāciju mūsdienās būtu ap 43 miljoniem mārciņu jeb 60 miljoniem eiro. 

Viesnīca jau tagad ir populāra un rezervēta dažādiem dārgiem korporatīvajiem pasākumiem un tematiskajās ballītēm. Pasākumos tur varēs piedalīties līdz pat 200 cilvēki. Šogad paredzēta gan Lielā Getsbija tēmai veltīta ballīte, gan Bonda nakts, gan arī Karaliskās Britānijas balle.

map-embed.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!