Foto: Shutterstock
Tie, kuriem patīk lidojuma laikā baudīt izsmalcinātus vīnus, noteikti novērtēs jauno aviosabiedrību "Invivo Air", kas vienlaikus ir arī vīna ražotāji. Uzņēmums jau 2023. gadā uzsāks lidojumus, kuru laikā varēs degustēt vīnus un uzkodas, informē "Conde Nest Traveller".

Pagaidām gan aviosabiedrība lidojumus plāno tikai Jaunzēlandes teritorijā. Pirmais reiss tiek plānots 2023. gada 31. janvārī. Lidmašīna pacelsies Oklendā un nolaidīsies Kvīnstaunā. Lidojuma laikā pasažieri varēs baudīt vīna degustāciju astoņās kārtās, kuru vadīs "Invivo" līdzdibinātāji: Tims Laitborns un Robs Kamerons. Degustācijas laikā varēs nogaršot gan godalgotos "Invino" zīmola vīnus, gan bezalkoholiskus dzērienus.

Aviobiļete maksās apmēram 680 eiro; cenā tiks iekļauts gan lidojums, gan vakariņas Kvīnstaunā un pat nakšņošana "Hilton Queenstown Resort & Spa".

Kamerons saka: "Lidsabiedrība "Invivo Air" ir pasaulē pirmais vīna ražošanas uzņēmums, kas piedāvās arī lidojumus. Mēs ar nepacietību gaidām, kad varēsim piedāvāt ceļotājiem izbaudīt izcilu vīna degustāciju teju 8500 metru augstumā virs jūras līmeņa."

Jāteic gan, ka interese par lidojumu bija tik liela, ka biļetes uz pirmo reisu tika izpirktas vien dažu dienu laikā. Taču par to nav jāuztraucas, jo arī turpmāk būs iespēja iegādāties biļetes uz aizraujošo vīna degustāciju virs mākoņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!