Foto: Publicitātes foto

Zemo izmaksu lidsabiedrība "Wizz Air" paziņojusi par jaunu maršrutu no Rīgas bāzes uz Kutaisi Gruzijā. Lidojumi jaunajā maršrutā sāksies 2018. gada 25. martā, un notiks divas reizes nedēļā – trešdienās un svētdienās. Biļetes cena būs sākot no 19,99 eiro.

Kutaisi ir trešā lielākā pilsēta un viens no populārākajiem tūrisma galamērķiem Gruzijā — valstī ar bagātu vēsturi, senām tradīcijām, kā arī jūras un slēpošanas kūrortiem, kas aicina viesus iepazīt tās slavenos vīnus un izdaudzināto virtuvi. Vairāk par apskates vietām Gruzijā lasiet šeit.

"Wizz Air" pirmais lidojums no Rīgas notika 2010. gada martā, un kopš tā laika lidsabiedrība Rīgas maršrutos ir pārvadājusi vairāk nekā 2,3 miljonus pasažieru. 2014. gadā aviosabiedrība izveidoja bāzi Latvijas galvaspilsētā, un tagad lidostā ''Rīga'' atrodas divas "Airbus" lidmašīnas "A320". 2017. gada pirmajos 11 mēnešos vairāk nekā 500 tūkstoši pasažieru ir ceļojuši uz Rīgu vai no tās ar "Wizz Air", un tas ir par 21 procentu vairāk nekā pagājušā gada attiecīgajā periodā, informē aviosabiedrība.

"Wizz Air" no Rīgas pašlaik piedāvā 12 maršrutus uz 8 valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!