Foto: Publicitātes foto

Zemo izmaksu lidsabiedrība "Wizz Air" paziņojusi par maršrutu tīkla tālāko paplašināšanos no Lietuvas. Lidsabiedrība sāks divus jaunus reisus no Viļņas, kas savienos Lietuvas galvaspilsētu ar populāro brīvdienu galamērķi Bari Itālijā un Reikjavīku Islandē. Abi jaunie "Wizz Air" lidojumi no Viļņas sāksies 31. oktobrī.

Turklāt "Wizz Air" paziņoja, ka papildinās Kauņas tīklu ar četriem jauniem pakalpojumiem, no 22. septembra atklājot jaunu maršrutu uz Eindhovenu un no 30. oktobra pārceļot no Viļņas uz Kauņu trīs Norvēģijas reisus. Biļetes jaunajos maršrutos jau ir pārdošanā, tās var rezervēt wizzair.com un to cenas ir sākot no 19,99 eiro.

Jau ziņots, ka "Wizz Air" vasarā atklās arī jaunu lidojumu maršrutu no Rīgas uz Telavivu, Izraēlā, bet no aprīļa pārtrauks lidojumus no Rīgas uz Lībekas lidostu.

Kopš pirmā lidojuma no Viļņas 2011. gadā "Wizz Air" ir kļuvusi par Viļņas starptautiskās lidostas galveno lidsabiedrību. Tagad Lietuvas galvaspilsētā atrodas četras "Wizz Air" lidmašīnas un 125 tiešie darbinieki. Uzsverot savu lojalitāti valstij, 2015. gadā lidsabiedrība paziņoja par lidojumu uzsākšanu no Kauņas un Palangas, savukārt gandrīz viens miljons Lietuvas pasažieru 2015. kalendārajā gadā nodrošināja vairāk nekā 700 vietējo darbvietu.

Tagad kopā ar visjaunākajiem pakalpojumiem "Wizz Air" no trim lidostām Lietuvā kopumā piedāvā 28 maršrutus uz 14 valstīm. "Wizz Air" ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 66 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un piedāvā lidojumus vairāk nekā 420 maršrutos no 24 bāzēm, savienojot 119 galamērķu 38 valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!