Foto: LETA

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā* "Wizz Air" šodien svin sava pirmā lidojuma 10 gadu jubileju un izsludina īpašu biļešu akciju, portālu "Delfi" informē kompānijas pārstāvji.

"Wizz Air" 19. maijā svin sava pirmā lidojuma 10 gadu jubileju. Lidojums notika no Katovices Polijas dienvidos uz Londonu (Lūtonu) 2004. gada 19. maijā.  "Wizz Air" tika izveidota, lai lidojumi kļūtu pieejamāki Centrāleiropas un Austrumeiropas iedzīvotājiem.

Līdz 2013. gada beigām "Wizz Air" kopumā bija pārvadājusi 69 miljonus pasažieru. "Wizz Air" ir izveidojusi vairāk nekā 300 maršrutu tīklu ar 96 galamērķiem 35 valstīs. 2014. finanšu gadā "Wizz Air" ir pārvadājusi 13,9 miljonus pasažieru un cer uzņemt savos lidojumos vēl vairāk pasažieru turpmākajos gados, informē kompānijas pārstāvji.

Atzīmējot šo īpašo notikumu un pateicībā visiem saviem klientiem, Wizz Air dāvina katru otro biļeti, kas jebkurā maršrutā tiks rezervēta šodien līdz pusnaktij wizzair.com.

Šī akcija ir spēkā, ja iegādājas divas vai vairāk biļešu vienlaikus viena rezervējuma ietvaros uz vienu un to pašu reisu, ko veic "Wizz Air Hungary Ltd." (W6). Viena ko katrām divām iegādātajām biļetēm būs bez maksas, bet ne vairāk par piecām bezmaksas biļetēm vienā rezervējumā.

Pastāvīgi cenšoties uzlabot savu zemo cenu piedāvājumu, "Wizz Air" cer palielināt panākumus, atklājot vairāk iespēju pašreizējās valstīs un atverot jaunus tirgus, no kuriem vairākus līdz šim zemo izmaksu pārvadātāji ir apkalpojuši nepietiekami.

"Wizz Air" vadītājs Jožefs Vāradi uzsvēris: "Mēs esam nonākuši līdz šai svarīgajai dienai pēc izcilas profesionāļu komandas 10 smaga darba gadiem. Pēdējos 10 gados mēs esam piedzīvojuši strauju izaugsmi un nepārtrauktas inovācijas, dodot saviem klientiem brīvību ceļot un sasniegt jaunu pieredzi un iespējas. Ieejot nākamajā desmitgadē, Wizz Air un tās uzticamie darbinieki turpinās izaicināt konkurentus un piedāvās lētus lidojumus un lielisku klientu apkalpošanu."

"Wizz Air" ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā*. Tā pārvalda 16 bāzēs izvietotu 50 lidmašīnu Airbus A320 gaisa floti un piedāvā vairāk nekā 300 lidojumu maršrutu, savienojot 96 galamērķus 35 valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!