Foto: stock.xchng
Piektdien ziemas prieku baudītājiem atvērtas vairākas trases un kalni, liecina ziemas prieku portāla "slalom.lv" un slēpošanas trašu un kalnu mājaslapās publicētā informācija.

Atvērto kalnu vidū ir "Žagarkalns", "Milzkalns", "Riekstu kalns", "Ozolkalns", "Reiņa trase", "Kamparkalns", "Kordes trase", "Kaķīškalns" un "Lemberga hūte".

Šodien "Žagarkalnā" atvērtas "Cīruļkalna" abas puses ar diviem pacēlājiem, "Iesācēju kalns", kā arī "Žagarkalns-1" nogāze. Pieejami ir visi kalna servisi, ieskaitot instruktoru pakalpojumus. Rīt no rīta tiks atvērts "Skolnieku kalns". "Žagarkalns" šodien darbojas no plkst.12 līdz 23.

Kā liecina informācija "Milzkalna" mājaslapā, apmeklētājiem no šodienas plkst.12 ir atvērta "Fischer Sporta trase", trešā un ceturtā trase ar pirmo, otro un astoto pacēlāju, kā arī atvērts "Iesācēju kalniņš". Šodien "Milzkalns" strādās līdz plkst.24. Kalnā tiek turpināta sniega ražošana, lai pakāpeniski tiktu atvērtas arī citas trases.

"Riekstu kalns" šodien darbosies līdz plkst.23, bet "Ozolkalns" - līdz plkst.21.

Ziemas prieku baudītājiem Rīgā šodien ir iespēja slēpot Uzvaras parka izveidotajā apļa trasē 400 metru garumā, teica Uzvaras parka trases pārstāvis Jurģis Grants.

Viņš prognozēja, ka Uzvaras parka slēpošanas trase pilnā garumā (1250 metri) varētu būt pieejama nākamās nedēļas vidū. Taču tas būs iespējams, ja Latvijā saglabāsies sals.

Kā liecina paziņojums Mežaparka estrādē esošā Rīgas sniega parka mājaslapā, pirmo kameršļūkšanas trasi un slidotavu plānots atvērt rīt, 2.janvārī. Slidu noma gan vēl nebūs pieejama. Par jaunumiem vēl ziņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!