Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" atklājusi pirmos galamērķus 2018. gada vasaras sezonai, kas sāksies 2018. gada 27. martā. Nākamajā vasarā "airBaltic" maršrutu karti papildinās Malaga Spānijā, Lisabona Portugālē, Splita Horvātijā, Bordo Francijā un Gdaņska Polijā.

"airBaltic" maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss norāda: ""airBaltic" 2017. ir lielisks gads – mūsu flotei pievienojušās septiņas jaunās "Bombardier CS300" lidmašīnas, kā arī mēs apkalpojam arvien vairāk pasažierus. Esam patiesi gandarīti piedāvāt ieskatu 2018. gadā, paziņojot par plašāku lidojumu klāstu, kas papildināts ar mūsu klientu pieprasītiem galamērķiem. Maršrutu tīkla paplašināšana ir nozīmīga lidsabiedrības biznesa plāna "Horizon 2021" sastāvdaļa, kas ļauj "airBaltic" arvien vairāk attīstīt savienojumus starp Baltijas reģionu un pārējo pasauli."

Uz Lisabonu un Gdaņsku lidojumi tiks atklāti 2018. gada 27. martā, un uz Polijas piejūras pilsētu lidojumi tiks piedāvāti trīs reizes nedēļā, bet uz Portugāles galvaspilsētu – divas reizes nedēļā. Lidojumi uz Malagu tiks atklāti nākamā gada 28. martā un tiks veikti divas reizes nedēļā. Arī "PrimeraAir" nākamvasar atklās jaunu regulāro lidojumu maršrutu no Rīgas uz Malagu Spānijā. Savukārt uz Splitu divas reizes nedēļā "airBaltic" sāks lidot 21. maijā, bet uz Bordo – 3. jūnijā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts pieejams lidsabiedrības mājaslapā www.airbaltic.com.

2017. gada pirmajos sešos mēnešos "airBaltic" pārvadājusi kopumā 1 565 462 pasažierus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Tas ir otrs augstākais pārvadāto pasažieru skaits lidsabiedrības vēsturē.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!