Foto: F64
Latvijas apceļošana vienmēr ir laba ideja, jo pat tie galamērķi, kas apskatīti iepriekš, katrā atkalsatikšanās reizē pārsteidz ar jaunām sajūtām un iespaidiem. Šoreiz ''Tūrisma Gids'' aicina apsvērt ideju par došanos uz Zemgali, kur apskates objektu un atpūtas iespēju netrūkst.

Iespējams, Zemgale tev asociējas ar Jelgavu – ja ceļš atvedis uz šejieni, izlocīt kājas varēsi Lielupes palienes pļavā ar skatu torni savvaļas zirgu vērošanai, Pasta salā ar Smilšu skulptūru parku vai Langervaldes mežā. Vai varbūt nolem paviesoties Bauskā, kur izstaigāšanas vērta ir tās vecpilsēta un apmeklējumu ir pelnījusi Bauskas pils. Savukārt, apmeklējot Olaini, vari iepazīties ar Pirmā pasaules kara vēstures izziņas maršrutu vai paviesoties Līduma karjerā.

Šī ir tikai maza daļiņa no tā, kādas atpūtas iespējas piedāvā Zemgale. Turpinājumā izpēti "Tūrisma Gida" sagatavotos brīvdienu maršrutus un izbaudi Zemgales burvību!

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!