Foto: Privātais arhīvs
Pēc garas darbdienas, kad pārņem nogurums, mēdzam aizdomāties par to, cik gan jauki būtu sapakot mugursomu un aizbēgt no ikdienas, pilnībā mainot visu ierasto dzīves kārtību un sakot piedzīvojumiem "jā". Tomēr tas nav tik neiespējami, kā sākotnēji var šķist.

"Tūrisma Gids" regulāri iespējams lasīt stāstus par latviešiem, kuri nudien iedvesmo. Viņi rod iespējas, lai apceļotu gan tuvākas, gan tālākas zemes, ļaujoties īsteniem piedzīvojumiem un atklājot daudz jauna.

Daži no viņiem krasi mainījuši savu ikdienu, lai piepildītu savus sapņus un apskatītu pasauli, bet citi iekārtojuši savu ikdienu tā, lai vismaz regulāri sanāktu izrauties no ierastās vides, aizceļojot kaut kur tālāk.

Turpinājumā piedāvājam iepazīties ar duci interesantu stāstu, kuros šie ceļotāji pastāsta par savu agrāko ikdienu, iemesliem, kāpēc viņi nebaidījās lēkt nezināmajā un mesties jaunos piedzīvojumos, kā arī ar interesantajām atziņām, kas radušās ceļojot. Kas zina – varbūt kāds stāsts pamudinās tevi īstenot savus sapņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!