Foto: M.Sumļenijs
Brīvdienas ir īstais laiks, kad izkustināt kājas, iepazīstot jaunas vai atceroties par reiz apciemotām vietām. Un kāpēc gan nedoties atpūtā uz Kurzemi, kur ne tikai iespējams jūras spēcīgajā vējā izvēdināt galvu, bet arī priecēt acis ar pasakainiem dabas skatiem un objektiem.

Iespējams, vēl neesi paguvis paviesoties Saldū, lai apskatītu jaunuzstādītās bronzas skulptūras, kas atveido tēlus no Jāņa Rozentāla gleznas ''Pēc dievkalpojuma'', vai varbūt tavi ceļi vēl nav mijušies ar grezno Ēdoles pili Vankas upītes krastā. Protams, neiztikt arī bez dabas takām, piemēram, Rojas upes dabas taka ir izcili piemērota nesteidzīgiem atpūtniekiem, bet dabas taka ''Rīvas loki'' Jūrkalnē būs pa prātam piedzīvojumu meklētājiem.

Tā ir tikai pavisam neliela daļa no tā, ko Kurzeme piedāvā iepazīt un izbaudīt. Turpinājumā ''Tūrisma Gids'' izmeklējis vairākus apskates vērtus galamērķus!

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!