Foto: Mihails Ignats
Kārtējā darba nedēļa ir aizvadīta, kas nozīmē – klāt nedēļas nogale, kurā varēsim atgūt iztērēto enerģiju un sakopot darba dunā sakrātās domas. Un, šķiet, nav labākas vietas, kur izvējot ne tikai matus, bet arī prātu, par Baltijas jūras piekrasti.

Latvijā ir ļoti daudz dabas un arī kultūrvēsturiskās bagātību, kuras nereti aizmirstam pienācīgi novērtēt. Viena no tādām varētu būt arī Baltijas jūras piekraste, kas pārsteidz ar savu daudzveidību, kur roku pielikusi gan daba, gan cilvēks. Te skatāma neskarta un arī mežonīga daba, labiekārtotas pludmales, unikālas naktsmītnes un daudz kas cits – atliek vien izvēlēties, kas katram iet pie sirds.

Šoreiz ''Tūrisma Gids'', pēc ieskatīšanās savā rakstu arhīvā, izveidojis kolekciju ar dažādiem apskates objektiem un atpūtas iespējām Baltijas jūras piekrastē. Smelies idejas un dodies pelnītā atpūtā!

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību ceļot un apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!