Foto: Vida Press
Bērnībā, klausoties un lasot pasakas par tālām karaļvalstīm, noslēpumainiem mežiem un maziem ciematiņiem, bieži vien prātā vizualizējām, kā šī vietas varētu izskatīties. Pasaulē patiesi ir apbrīnojami skaisti galamērķi, kas šķiet kā izkadrēti no mīļākajām bērnības grāmatām, taču, atšķirībā no tām, šīs vietas patiesi ir reālas. Lai arī šobrīd ceļošana ir gana sarežģīta, neviens nav liedzis doties virtuālā izpētes ekspedīcijā.

Šīs pasakaini skaistās vietas bieži vien rotā arī pastkartītes, kas tiek ņemtas uz mājām kā suvenīri no ceļojuma vai aizvien vēl tradicionālajā veidā tiek sūtītas pa pastu. Lielākoties uz tām tiek liktas valsts vai pilsētas skaistākās ainavas un apskates vietas, tāpēc šoreiz "Tūrisma Gids" no saviem krājumiem ir izcēlis stāstus par interesantām un vilinošām vietām, kas varētu šķist pat sirreālas.

To vidū ierindojami tādi galamērķi kā Noišvānšteinas pils Vācijā, Montes pils tropiskais dārzs Madeirā, Braiesa ezers Itālijā, gleznainā un krāsainā Kolmāra Francijā, Bigaras ūdenskritums Rumānijā un vēl daudzas, daudzas citas. Apskatot šo vietu fotogrāfijas, gribas neticībā saraukt pieri – tās tiešām ir īstas vai arī tomēr talkā ņemtas foto apstrādes programmas un vieta mākslīgi radīta? Atbilde gan ir noliedzoša, jo tās patiesi ir reālas, un visas kā viena glabā interesantus stāstus, kurus gatavas atklāt ceļotājiem.

Turpinājumā iepazīsties ar apburošām pasaules vietām, kuras izskatās kā no pastkartēm un bērnības pasaku grāmatām!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!