Foto: Shutterstock
Katrai valstij ir savi apslēptie dārgumi, un Norvēģijā daudzi no tiem slēpjas dabas brīnumos. Ja ir vēlēšanās aizbraukt uz šo pasakaino vietu, lūk, ko tur garām nepalaist!

Tiem, kuri jūtas fiziski spēcīgi un ir gatavi iekarot šīs valsts plašumus, viens no populārākajiem pārgājieniem ved tieši uz "Trolltungu" jeb Troļļa mēli. Tāpat interesanti būtu pārbaudīt savus spēkus un doties augšup pa koka kāpnēm, kurām ir 4444 pakāpieni. Protams, arī pārgājieni kalnos atstās nedzēšamas atmiņas. Tomēr ne vienmēr sevi nepieciešams fiziski pārbaudīt, lai baudītu Norvēģijas dabas varenību. Tur ik un soļa paveras skaisti skati, kas liks elpai aizrauties, piemēram, visapkārt esošie kalni un fjordi, kā arī mazās un romantiskās pilsētiņas, kur baudīt mieru un klusumu.

Foto: Shutterstock

Tiesa, ceļošana pa šo brīnišķo zemi bieži vien tiek izvērtēta visai kārtīgi, jo tur ir salīdzinoši augstākas cenas, tomēr esam izraudzījušies arī vairākus piedzīvojumu meklētāju stāstus un viņu padomus, kā šo valsti apskatīt bez iztukšotām kabatām vai bankas konta.

Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!