Šobrīd spēkā esošie Covid-19 izplatību ierobežojošie pasākumi neapšaubāmi daudziem ir liels apgrūtinājums kaut vai tikai tāpēc, ka nevaram doties vēlās vakara pastaigās, jo jāievēro mājsēde. Tieši tāpēc jāizmanto nedēļas nogale, lai dotos garākā pārgājienā, kurā pēc sēdus pavadītās nedēļas kārtīgi izlocīt kājas.

Dabas takas un dabas objekti, visticamāk, tuvākajās dienās piedzīvos īpašu vietējo tūristu pieplūdumu, taču, lai šajos laikos pasargātu sevi un sev apkārtējos, iespēju robežās jāizvairās no pulcēšanās. Ja tomēr gribas saelpoties svaigu gaisu un kājas alkst doties garākā pastaigā, lieliska alternatīva, kā izvairīties no drūzmēšanās vietējo tūristu vidū, ir došanās kādā pārgājienā.

Lai tevi iedvesmotu, ''Tūrisma Gids'' ielūkojās savā arhīvu rakstu krātuvītē un atlasīja vairākus pārgājienu maršrutus, kur ikviens var atrast savām vēlmēm un iespējām atbilstošāko. Lai daudz soļu un laba veselība!

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību ceļot un apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!