Lai gan šīs Lieldienas nebūt nav tādas kā ierasts, jo cilvēki aicināti nedrūzmēties un bez vajadzības publiskās vietas neauzkavēties, pavasari neviens nav atcēlis.

Tā kā Lieldienas jau klāt, daudzas pilsētas izgresnojušās par godu šiem svētkiem, rotājot pilsētas ar dažādām tematiskām dekorācijām – raibām olām, krāšņiem putniem, Lieldienu zaķiem un citām atbilstošām kompozīcijām.

"Tūrisma Gids" atgādina par valstī esošo situāciju un ar to noteiktos ierobežojumus, tādēļ piedāvā ar izveidotajiem rotājumiem iepazīties attālināt, izstaigājot pilsētu ielas ar foto palīdzību.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus. Tāpat "Tūrisma Gids" atgādina, ka, dodoties ārpus mājas, nepieciešams ievērot "divi un divi" principu – nedoties vairāk par diviem cilvēkiem (ja vien neesat vienas ģimenes locekļi un vienā mājsaimniecībā dzīvojuši), kā arī ievērot divu metru distanci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!