Foto: Shutterstock
Ja ārā drēgns laiks, brīdis pasapņot! Iespējams, tavos plānos ietilpst aizbēgšana uz siltajām zemēm, kurās atrast pašu skaistāko un neparastāko pludmali, lai baudītu īpašu atpūtu. Lai palīdzētu izvēlēties no lielā klāsta, piedāvājam ieskatu pasaules iespaidīgāko pludmaļu sarakstā.

Pirms sākt apskatīt, kādas interesantas un apburošas pludmales pasaulē maz ir, vajadzētu apmēram saprast, uz kurieni gribas doties – ceļot pa Eiropu vai doties uz citiem kontinentiem. Skaistas atpūtas vietas pie jūras vai okeāna netrūkst kā tuvākās, tā tālākās valstīs, tāpēc visu pirms jāizsver prioritātes un tērējamie finansiālie līdzekļi.

Daudzus ceļotājus saista viss neparastais, un arī pludmales var patiesi pārsteigt. Interesanti galamērķi ir "krāsaino smilšu pludmales", un pasaulē tādas ir atrodamas visdažādākās – zaļas, rozā, sarkanas, melnas u.c. Tāpat ir iespējams baudīt saules siltumu un ūdens tuvumu neparastā kompānijā, piemēram, ar pingvīniem un bruņurupučiem. Plašāk lasi te.

Ja vari samierināties ar vēso laiku un aukstums nebūt tev nesabojā garastāvokli, lai dotos ārpus mājas un izbaudītu brīvdienas, skaistas pludmales var atrast arī tepat Baltijā. Protams, šeit atpūta šajā laikā būs citādāka, tomēr, ja vajadzīgs miers un dabas spēks, tā būs īstā vieta.

Lūk, šajā kolekcijā iepazīsties ar dažādām neparastām, taču patiesi skaistām un interesantām pasaules pludmalēm!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!