Foto: Shutterstock
Svētku laiks ik gadu nogādā prāvu skaitu pasažieru dažādos galamērķos – kamēr vieni pošas pie sev tuvajiem cilvēkiem, citi brīvdienas izmanto, lai izrautos no ikdienas. Jebkurā gadījumā – lidostās jūtama drūzmēšanās, tāpēc "Tūrisma Gids" nāk talkā ar noderīgiem padomiem.

Šajā reizē esam vienuviet izraudzījušies dažādus ieteikumus, kas būs noderīgi ikvienam, kas plāno lidot. Kolekcijā atrodami ieteikumi, kā izdevīgāk iegādāties aviobiļetes, kā kompakti sapakoties, kā bez raizēm iziet visas kontrolēs, kā arī ko darīt lidmašīnā – atklājam veidus kā ātrāk iemigt vai kā sevi citādi nodarbināt. Protams, kāds padoms būs arī dažādām ne tik patīkamām situācijām, piemēram, ko darīt, ja lidojums ilgstoši kavējas vai arī nozudusi bagāža.

Jau iepriekš ziņojām, ka arī lidostā "Rīga" Ziemassvētku un gadumijas nedēļās gaidāms rekordliels pasažieru skaits, liecina lidojumu rezervāciju dati par decembra nogali un janvāra sākumu, tāpēc lidostas pārstāvji mudina ceļotājus būt atsaucīgiem un ierasties lidostā laikus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!