Foto: Shutterstock
Došanās ceļā ar lidmašīnu ir ātrākais veids, kā no vienas vietas nokļūt uz citu. Taču, neskatoties uz lielo lidmašīnu pārvietošanās ātrumu, reizēm gaisa kuģa krēslā nākas pavadīt pat vairākas stundas. Šajā stāstu izlasē atradīsi dažādus ieteikumus, kā interesanti īsināt lidmašīnā pavadāmo laiku, kamēr atrodies virs mākoņiem.

Ja vien sēdvieta lidmašīnā nav iegādāta biznesa klasē, bieži vien pasažieri sūdzas par notirpušām kājām un muguras sāpēm pēc ilgstošas sēdēšanas vienā pozā (lielākoties zemo cenu aviosabiedrību lidaparātos). Protams, to ietekmē arī gaisa kuģī pavadīto stundu skaits – tās ir vien divas vai jau piecas stundas.

Noteikti vērts lidojumu laikā nedaudz pastaigāt un izstaipīt kājas – pat ja sēdi pie loga un pārējiem jālūdz piecelties, vienu reizi brauciena laikā tas ir pilnībā pieņemami. Atceries, ka svarīgi pienācīgi sagatavoties gaisa kuģī pavadāmajam laikam, piemēram, uzvelkot ērtas drēbes, atrodot lasāmvielu, uzlādējot mūzikas atskaņošanas ierīces u.c

Nereti problēmas sagādā ilgstošā bezdarbība ne tikai gaisā, bet arī uz zemes. Ja ilgāku laiku nākas nīkt lidostā, gaidot starp vienu un otru lidojumu, šajā rakstā atradīsi aizraujošas ierosmes laika īsināšanai!

Lūk, esam apkopojuši dažādus rakstus, kuros izklāstītas interesantas idejas, kā likt gaisā pavadītajam laikam paskriet vēja spārniem. Tāpat uzzināsi, kā izklaidēt bērnu brauciena laikā, ko lidmašīnās nevajadzētu darīt, kā arī dažādus veidus veiksmīgai iemigšanai. Lielisks variants ir arī vērot daudzveidīgos mākoņus, kurus var iemūžināt neaizmirstamās fotogrāfijās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!