Foto: Shutterstock
Kad šķiet, ka laikapstākļi aiz loga varēja būt patīkamāki, tā vien gribas pasapņot par peldi brīvā dabā un patīkamu siltumu.

Šoreiz "Tūrisma Gids" sniedz ieskatu dabiski izveidojušos baseinu karuselī. Šos baseinus par iecienītiem tūrisma objektiem nav padarījušas cilvēka rokas, bet gan pati māte daba, liekot vien nobrīnīties par tās kārtējo šedevru.

Kolekcijā atrodams baseins, kurš liek divreiz padomāt, vai tas atrodas uz mūsu planētas, kā arī sameklējama vieta, ko mēdz dēvēt pat par "Nāves baseinu", jo pelde tajā var būt arī visai bīstama. Tāpat piedāvājam iepazīties ar vietu, kur izskatās gluži kā no pastkartes un tajā var laiski atpūsties. Apskatīt iespējams arī baseinus, kuros atrodas termālie avoti, turklāt kādam no tiem pat tiek piedēvētas dziedinošas spējas.

Turpinājumā iespējams atrast septiņas ļoti īpašas vietas, kuras vērts iekļaut savu ceļojumu maršrutos. Turklāt, kas svarīgi, daudzās vietās, kur atrodas šie dabā esošie baseini, laikapstākļi ir pat ļoti patīkami, bet ja tur ir tikpat vēss – vismaz ūdens tajā ir silts. Varbūt ieplānot kādu no šiem baseiniem, par savu rudens vai ziemas galamērķi?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!