Foto: Shutterstock
Tā kā šoruden laikapstākļi mūs nav lutinājuši, katra iespēja ir jāizmanto. Neatkarīgi no tā, vai beidzot uzspīdējusi saule vai debesis klāj mākoņi, jādzīvo ar pārliecību – labāk var arī nebūt. Ja esi noskaņojies doties ārpus mājām, piedāvājam ielūkoties, kas apskatāms Tukumā un tā apkārtnē.

Uz Tukumu pēc smukuma – ne viens vien kaut reizi dzīvē ir dzirdējis vai izmantojis šo teicienu. Smukumu Tukuma pusē atrast patiešām var, jo skaistu un apskates cienīgu vietu tur netrūkst. Turklāt kaut ko baudāmu iespējams atrast arī ārpus pilsētas. Turpat netālu – sešu kilometru attālumā atrodas Vecmoku muižas drupas. Apskates vērta ir arī Jaunmoku pils un citi objekti. Ja laiks atļauj vai arī uz Tukumu dodies no Rojas vai Mērsraga puses, pa ceļam vari piestāt Engurē un apskatīt arī Engures ezera apkārtnē esošās dabas takas un tūrisma objektus.

Visos gadalaikos dabas skaistums baudāms arī pie Viesatas upes lokiem, bet, ja vēlies redzēt ko neparastāku, dodies aplūkot tiltu uz nekurieni, kas arī atrodas salīdzinoši netālu no Tukuma. Tā kā pilsēta ir ērti sasniedzama ar vilcienu, droši dodies turp, līdzi ņemot velosipēdu, jo daudzi interesanti objekti būs sasniedzami arī šādā veidā.

Ieskaties "Tūrisma gids" rakstos un izveido sev tīkamāko maršrutu.

Lai aktīva un iespaidiem bagāta nedēļas nogale!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!