Foto: Shutterstock
Ceļošanas plāni šobrīd nedaudz iepauzēti, tomēr neviens nav liedzis sapņot. Lai saskaitītu pasaules skaistākos apskates objektus, būtu nepieciešams neiedomājami ilgs laiks, nemaz nerunājot par to reālu apmeklēšanu dzīvē. Tieši tāpēc no plašā klāsta jāizvēlas tās pilsētas un vietas, kas šķiet ievērojamākas par citām. Šoreiz notrauksim putekļus "Tūrisma Gids" arhīva lādei, izceļot stāstus par vietām, kuras kaut reizi vajadzētu apmeklēt cilvēkiem, kuri sevi sauc par ceļošanas entuziastiem.

Arī pamatīgi noīsinot pasaules neparastāko un skaistāko objektu un pilsētu sarakstu, tas aizvien ir garš un iespaidīgs. Uz kurieni doties lielā mērā nosaka ceļojuma mērķis – vēlies atpūsties saulainā salā, meklē iespēju baudīt pilsētu čalas un steidzīgo ritmu, dod priekšroku dabas varenības sajušanai vai kontrastu meklēšanai. Taču par iemeslu doties uz kādu pasaules malu var kļūt arī konkrēts objekts, kuru ciet nepacietībā redzēt, piemēram, Lielais Ķīnas mūris, Eifeļa tornis, Gīzas piramīdas, Zelta vārtu tilts, Tadžmahāls un vēl, un vēl.

Iespējams, daļu no turpmāk rakstā minētajām vietām jau esi skatījis pats savām acīm, taču nevar izslēgt iespējamību – kāda no tām iedvesmos tevi laikam, kad ceļošana atkal būs aktuāla!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!