Foto: Delfi kolāža/Edgars Trankalis/Amālija Andersone/Laura Apine
Rudens, kā jau ierasts, nāk ar drūmiem laika apstākļiem un zemākām gaisa temperatūrām, kas tā vien mudina aizdegt sveces, ieritināties siltā pledā un zvilnēt dīvānā, lasot kādu grāmatu vai skatoties filmu. Tāpat šis gadalaiks mudina ceļot atmiņās par klimata ziņā siltiem ceļojumiem uz tuvākām vai tālākām zemēm. Un sapņi nereti iedvesmo ieceres pārvērst realitātē.

''Tūrisma Gids'' regulāri stāsta par iedvesmojošiem cilvēkiem un viņu ceļojumiem, kas mēdz būt kā īslaicīga izraušanās no ikdienas, kā arī tie mēdz visu dzīvi apgriezt kājām gaisā. Un ne vienmēr jāpamet Latvijas robežas, lai gūtu galvu reibinošu pieredzi un mājās atgrieztos kā jauns cilvēks.

Lai, iespējams, iedvesmotu tevi kādam tuvākas vai tālākas nākotnes ceļojumam, esam atlasījuši nelielu rakstu kolekciju par ceļotājiem un aktīvās atpūtas piekritējiem, kas avantūrām un piedzīvojumiem saka ''jā''. Iedvesmojies un izplāno arī tu savu nākamo ceļojumu!

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību ceļot un apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!