Foto: Shutterstock
Mājsēde un rudenim raksturīgie laika apstākļi ar lietu un vēju gribot negribot mūs piespiež vairāk laika pavadīt mājās, kas kādā brīdī var kļūt apnicīgi, tāpēc jāmeklē jauni veidi, kā sevi un citus mājiniekus izklaidēt. Un kāpēc gan nedoties kādā piedzīvojumā, nepametot ērto un drošo dīvānu?

Pateicoties tehnoloģijām, nedz pandēmijas laikā, nedz arī ''normālā'' ikdienā nav obligāti jāiekrāj līdzekļi un jāieplāno brīva nedēļa, lai izrautos no ikdienas steigas un dotos kādā piedzīvojumā. Protams, atvaļinājums ir būtiska ikdienas rutīnas sastāvdaļa, kas palīdz gūt jaunus iespaidus un attālina mūs no izdegšanas. Taču arī ikdienas steigā dažkārt gribas kaut kur aizbēgt – te talkā nāk dažādas virtuālās iespējas, un atliek vien izvēlēties, kādu tiešsaistes pieredzi izbaudīt šoreiz.

Lai tev nebūtu jālauza galva, ''TūrismaGids'' ir apkopojis savus arhīva rakstus ar dažādām virtuālajām pieredzēm, kuras būs lieliski piemērotas dažbrīd drūmajam mājsēdes laikam. Nepametot savu dīvānu, tu vari izstaigāt Latvijas pilis vai pasaulslavenus muzejus, izbraukt ar karuseļiem atrakciju parkā vai doties braucienā ar vilcienu. Tāpat iespējams paviesoties Austrālijā vai vienkārši nomainīt ikdienišķo skatu, palūkojoties ārā pa citu valstu iedzīvotāju logiem. Lai aizraujoša atpūta!

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!