Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 14. maijā, pilnā plaukumā ziedot saldrūgtenajām ievām, Latvijas valsts mežu (LVM) dabas parks Tērvetē aicina uz tradicionālajiem vasaras sezonas atklāšanas svētkiem – "Pasakas modināšana". Pārsteidzošiem notikumiem un stāstiem bagātajā mežā aicināts ikviens, kurš sapņo, tic pasakām un prot raudzīties pasaulē bērna acīm, pastāstīja Ruta Vazdiķe, LVM dabas parka Tērvetē tūrisma informācijas centra vadītāja vietniece.


LVM dabas parkā Tērvetē netrūkšot prieka, pasaku un stāstu – no pulksten 12 līdz 17 būšot meistarstiķi, sarunas un pārsteigumi Rūķu sētā ar rūķu saimes pārstāvjiem, bet jaunajā Rūķu pilsētā "Čiekurē" no 12 līdz 13 uzstāsies Čučumuižas rūķi ar jauno koncertizrādi – "Pavasaris brīnumdaris!". Noslēpumainajā Pasaku mežā no pulksten 12 līdz 17 tikšanās ar rakstnieces Annas Brigaderes pasaku lugu tēliem. Bet Atrakciju laukumā no 13 līdz 15 parka viesi varēs baudīt teatralizētu uzvedumu "Mosties, Pasaka!".
Foto: Publicitātes foto

Savukārt tiem, kas vēlas pacelties virs zemes, būs iespējams pārbaudīt savus spēkus "Laimīgās zemes Gaisa takās". Par to apmeklējumu gan jānorēķinās atsevišķi. Savukārt visus sagurušos no stāstiem apvītā meža izvedīs Pasaku bānītis (pakalpojums pieejams saskaņā ar cenrādi).

Akciju sabiedrība "Latvijas valsts meži" 14. maijā visiem apmeklētājiem dāvina bezmaksas ieeju LVM dabas parkā Tērvetē.

Vairāk informācijas: www.mammadaba.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!