Foto: Publicitātes foto
3.maijā Valmierā jau trešo sezonu pēc kārtas kursēšanu pa Gauju atsāks pirmais Gaujas tramvajs Latvijā, portālu "Delfi" informē tramvaja darba koordinatori.

Tāpat kā pagājušajā gadā tramvajs aties no pilsētas laivu piestātnes. Tā maršruts būs no Kazu krācēm līdz pat Dzelzs tiltam. Tramvajs kursēs noteiktos publiskajos laikos, tāpat arī būs iespējams pieteikt grupu braucienus atsevišķos laikos.

Iepriekšējo gadu pieredze liecina, ka iespēju izbraukt ar Gaujas tramvaju labprāt izmanto dažādas ekskursantu, darba kolektīvu un skolēnu grupas. Nedēļas nogalēs tramvaju īpaši iecienījuši kāzinieki un jubilāri, atzīmējot savus svētkus.

Gaujas tramvajs ir lieliska iespēja ikvienam valmierietim un pilsētas viesim, lai iepazītu Valmieru no cita skatu punkta. Brauciens notiek profesionāla gida-kapteiņa vadībā, kurš vienlaicīgi gan vada tramvaju, gan arī iepazīstina braucējus ar dažādiem interesantiem stāstiem par Valmieru.

Tramvajs var uzņemt 22 pieaugušus pasažierus, kopā ar bērniem pasažieru skaits var būt līdz 30.

Informācija par kursēšanas grafikiem un cenām pieejama Aktīvā tūrisma centra "Eži" mājaslapā - www.ezi.lv. Aktualitātes arī tramvaja sociālajos tīklos:

Facebook - Gaujas Tramvajs Valmiera. Twitter: @Gaujastramvajs. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!