Foto: DELFI
Sajūtu parks Valmierā vietējiem un pilsētas viesiem sniedz dažādas iespējas – gan kārtīgi izstaigāties, gan pārbaudīt savas spējas un patestēt drosmi, gan arī baudīt skaistus skatus.
Tiem, kas galvenokārt vēlas baudīt mierpilnu dienu ar dažiem veiklības pārbaudījumiem, piemērota būs baskāju taka, kas vijas aptuveni divu kilometru garumā. Tā līkumo caur Sajūtu parku, ļaujot ikvienam apmeklētājam basām kājām izbaudīt dažādus segumus un pārbaudīt savu izturību. Dodoties pa šo taku, iespējams izaicināt sevi arī dažādos veiklības pieturpunktos, lavierējot, piemēram, pa koka laipiņām.

Savukārt piedzīvojumu kārie var izmēģināt taku kokos, kas, kā minēts Sajūtu parka mājaslapā, ir 1,5 kilometrus gara un atrodas piecu līdz 11 metru augstumā. Kas interesanti, šo taku papildina arī trošu nobraucieni, kas piešķirs vēl lielāku asumiņu pastaigai virs zemes.
Foto: DELFI

Protams, neatkarīgi no tā, kādu taku izvēlēsies pievarēt, parku papildina burvīga ainava uz Gauju un tās stāvajiem krastiem, kā arī mežā meklējami dažādi interesanti objekti, kas pastaigu padarīs tikai aizraujošāku.

Foto: DELFI
Turpat netālu atrodas arī jaunā skatu terase pie Gaujas, savukārt ko vēl apskatīt, viesojoties Valmierā, meklē te.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!