Ņemot vērā, ka pēdējās nedēļas dzīvojam eksotiskajām zemēm raksturīgos laikapstākļos, daudzu brīvdienu plānu virstēma ir šāda – "Vienalga kur, ka tikai pie ūdens!". Bieži vien izvēle krīt par labu jūrai, kur noķert nedaudz vasaras uz savas ādās, kā arī veldzēties no agra rīta līdz vēlam vakaram. Taču šādu atpūtu var papildināt arī ar kādu skaistu vai izzinošu pastaigu cauri piekrastes pilsētām un tuvējiem apskates objektiem. Kurp doties?

Izvēles ir daudz un dažādas. Vispirms vajadzētu saprast, kura jūrmala tevi uzrunā visvairāk – Liepājas un Ventspils puse, vai tomēr Saulkrasti, Carnikava un Salacgrīva. Pēc tam jāķeras klāt kompānijas un vēlmju šķetināšanai, jo piekrastē ir interesanti apskates objekti gan dabasskatu medniekiem, gan arī pilsētu mīļiem un pastaigu cienītājiem.

Taču, ja esi apjucis plānos un domās, ņemt talkā šo "Tūrisma Gids" ieteikumu lādīti un saplāno savas ideālās brīvdiena!

Ja vēlies kaut kur arī pārnakšņot, interesantu naktsmītņu apkopojumus atradīsi šeit un šeit.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!