Foto: Publicitātes foto
Daugavpilī vasarā tiks piedāvāts jauns tūrisma produkts "Ar plostu uz Rotko centru". Tūristu grupām būs iespēja doties braucienā ar koka plostiem pa Daugavu divu airētāju pavadībā un nolūkoties uz pilsētu un seno aizsargdambi  no upes ūdeņiem.

Plosti būs aprīkoti ar koka galdiem, soliem, krēsliem, nojumēm, grilu un drošības glābšanas vestēm. Koka plosta lielums būs proporcionāls braucēju skaitam. Tas tiks veidots no nepieciešamā moduļu skaita, kas tiks savienoti ar skrūvēm. Tādejādi tiks garantēts vienmērīgs, līgans un drošs brauciens, portālu "Delfi" informē idejas autori.

Jauno pakalpojumu Daugavpilī 2014.gada tūrisma sezonā piedāvās SIA "Beibuks" sadarbībā ar Daugavpils Marka Rotko mākslas centru. Pakalpojuma sniedzēji ir gatavi gan uz plosta, gan Daugavas krastā piedāvāt ēdināšanas pakalpojumus un nodrošināt gida stāstījumu.

Braucienu plānots uzsākt no Daugavas krasta līdzās piemiņas zīmei "Veltījums Rotko" (18.novembra iela) un noslēgt pretī Daugavpils cietokšņa Nikolaja vārtiem. Brauciena ilgums - 1h.

Pakalpojums būs pieejams no 1.maija līdz 1.oktobrim. Lai dotos braucienā ar plostu, pasūtītu ēdināšanas un gida pakalpojumu, obligāta iepriekšēja pieteikšanās.

Grupai līdz 20 personām 120 eiro, cenas grupai no 20 personām – 5 eiro/persona.

Informācija par ekskursijām Daugavpils cietoksnī un Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā - www.rotkocentrs.lv

Tūrisma produkta "Ar plostu uz Rotko centru" pieteikšana pa tālruni 29493121.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!