Patīkamais laiks noteikti apliecina, ka beidzot esam sagaidījuši kārtīgu pavasari. Par šī gadalaika klātbūtni, protams, liecina arī zaļojošā un plaukstošā daba.

Sakuru ziedēšanas laikā parasti sarosās liela daļa cilvēku, meklējot vietas, kur nu šos ziedošos Japānas ķiršus lūkot savām acīm. Tā kā šajā gadā, ņemot vērā Covid-19 izplatību, Latvijas apceļotājiem vajadzētu prātīgi izvēlēties pastaigu galamērķus un izvairīties no drūzmēšanās, Balvu novada tūrisma informācijas centrs aicina šo skatu novērtēt attālināti – aplūkojot skaistos foto.

Sakuras, kas atrodas pie Balvu kultūras un atpūtas centra, zied kopš 30. aprīļa, kad arī uzņemtas šīs fotogrāfijas.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus. Tāpat "Tūrisma Gids" atgādina, ka, dodoties ārpus mājas, nepieciešams ievērot "divi un divi" principu – nedoties vairāk par diviem cilvēkiem (ja vien neesat vienas ģimenes locekļi vai vienā saimniecībā dzīvojošie), kā arī ievērot divu metru distanci.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!