Foto: Publicitātes foto
Nacionālajā botāniskajā dārzā (NBD) Salaspilī, kas jau priecē ar dažādiem apskates objektiem, nupat izveidota arī jauna vieta pastaigām – Sniega karalienes taka.

Taka ir aptuveni 200 metrus gara un apskatei būs pieejama tik ilgi, kamēr to atļaus laikapstākļi. Tuvākās 10 dienas sola aukstu laiku, tāpēc NBD pārstāvji cer, ka prognoze nemainīsies.

Taka izveidota 11. februārī un jau uzstādīšanas brīdī izpelnījusies cilvēku uzmanību, kuri labprāt uzkavējas un fotografēja botāniskā dārza darbinieku radītos ziemas mākslas darbus.

NBD aicina ģērbties silti un ieplānot pastaigu arī pa citām dārza daļām. Aktīvās atpūtas cienītāji objektu apskati var apvienot ar distanču slēpošanu, jo turpat teritorijā darbojas ainaviska slēpošanas trase. Taka un NBD atvērts apskatei katru dienu no pulksten 9 līdz 18.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!