Foto: Publicitātes attēli
Braucot uz Daugavpils pusi, iespējams nakti pavadīt visai neparastā vietā – lielā, zaļā autobusā, kas pielāgots tūristu ērtībām. "BikBus" glempings atrodas 25 kilometru attālumā no Daugavpils, Biķernieku pagastā pie Gulbju dīķa.

Autobuss uzstādīts netālu no iebraukšanas Biķerniekos, tā arī radies nosaukums – "BIĶernieku BUS" jeb "BikBus". Autobusā atrodas stūra dīvāns, kā arī divas pusotrvietīgas guļvietas. Pieejamas arī divas trīsvietīgas teltis ar piepūšamajiem matračiem, ja atbrauc lielāka kompānija. Viesu ērtībām pieejami trauki, grili, nojume ar galdu un krēsliem, bet bērni priecāsies par iespēju plunčāties piepūšamajā baseinā.

Lai autobuss harmoniskāk iekļautos apkārtējā vidē, tas dekorēts ar ziediem un dabas materiāliem, piemēram, griestos savīti zariņi ar lapām. Bet naktī var atvērt lūku un skatīties zvaigznēs.

Foto: Publicitātes attēli

Lai gan teritorijā nav elektrības, autobusa iekšpusē apgaismojums ir, turklāt darbojas arī ventilators. Telefonu uzlādei sarūpēti akumulatoru lādētāji. Teritorijā uzstādīta biotualete un ierīkota vieta makšķerēšanai. Vairāk informācijas par "BikBus" glempingu meklē, klikšķinot šeit.

Šī nav vienīgā vieta Latvijā, kur iespējams nakšņot autobusā, pirms pāris gadiem šādu neparastu ideju īstenoja Liepājas pusē, vairāk par to var lasīt šajā rakstā. Ja tomēr meklējat neparastu naktsmītni Latgalē, pārnakšņot var arī dzelzceļa kravas vagonā, kas novietots priežu meža ielokā, vairāk par to var lasīt te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!