Foto: F64
Grobiņas novadā atrodas kāds visai interesants muzejs, kas būs saistošs tiem, kas izbraucienos pa Latviju meklē neparastākus apskates objektus. Tas ir Nenovērtēto lietu muzejs.

Īpašais muzejs atrodas poligona "Ķīvītes" administrācijas ēkā, kur arī var apskatīt dažādos priekšmetus. Neparastā ekspozīcija sniedz ieskatu, ka daudzu lietu mūžs nebeidzas brīdī, kad cilvēki no tām atbrīvojas.

Muzejā gida pavadībā iespējams ne tikai apskatīt senus radioaparātus, mājsaimniecības priekšmetus un gleznas, bet arī dažādus citus priekšmetus, par kura funkcijām vajadzēs padomāt ilgāk. Lai vai kā – ekskursija šeit aizvedīs īstenā ceļojumā laikā.

Foto: F64

Tāpat šeit iespējams arī iepazīt uzņēmumu, kas ar modernu tehnoloģiju palīdzību rūpējas par reģiona ekoloģiju un Liepājas un tuvējo novadu atkritumus pārvērš elektroenerģijā, "Tūrisma Gidam" pastāstīja Grobiņas tūrisma speciālisti.

Foto: F64
Šī, protams, nav vienīgā vieta, kas vilina doties uz Grobiņu. Saistošs ir gan Grobiņas arheoloģiskais ansamblis, pa kuru izvijusies skaista pastaigu taka, gan Grobiņas promenāde, Tāšu muiža un daudzas citas vietas. Plašāk par atpūtas iespējām Grobiņā lasi te.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!