Ogrē, Brīvības ielā 32 (laukumā pie monumentālā karoga), uzstādīts vides objekts – lielformāta LED gaismas dekorācija – lidmašīna, kas būs apskatāma visu martu.

Līdz šim lidmašīna atradās Liepājā, simbolizējot to, ka šajā pilsētā nu jau trešo gadu ir atjaunoti avioreisi. Pēc Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Egila Helmaņa iniciatīvas Ogres novada pašvaldība parakstīja sadarbības līgumu ar Liepājas pašvaldību, kā rezultātā arī ogrēniešiem un pilsētas viesiem ir iespēja šo unikālo vides objektu apskatīt Ogrē, teikts "ogresnovads.lv".

Vides objekta autors ir dizainers un zīmola "December Design" radītājs Kristaps Štobis, kura gatavotās dekorācijas rotā vairākas Latvijas pilsētas un dažas idejas plānots īstenot arī Eiropā, turklāt arī pēdējo gadu centrālās ielas dekorējums Ogrē ir tieši šī uzņēmuma konceptuālais risinājums.

Lidmašīna, kas atceļojusi uz Ogri, Liepājas centrā kā Ziemassvētku dekorācija tika izvietota 2018. gada decembrī un tai iespējami motorizēti un animācijas elementi, audio un citi papildinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!