Foto: Andris Jermuts
Saulrieta laikā dažādi apskates objekti un pastaigu vietas tiek ietērptas īpašā rotā. Pasakainus skatus Mangaļsalas molā izdevies uzņemt fotogrāfam Andrim Jermutam, kurš tajos iemūžinājis arī dabas vareno spēku.

Fotogrāfs teic, ka kadri tapuši 14. aprīļa vakarā, saulrieta laikā un nedaudz pēc – aptuveni ap pulksten 20.30. Tajos īpaši izteiksmīgas ir saulrietam raksturīgo oranžo, dzelteno un sarkano toņu spēles, kuras papildina viļņi, kas ar lielu spēku sitas gan pret mola malu, gan arī to pārskalo. Īpaši izteiksmīgi tas skatāms uzņemtajā video.

Taču ne vienmēr šeit skatāmi tik koši skati. Ielūkojies šajā rakstā un apskati, kā vieta izskatās agros rītos, precīzāk – saullēkta laikā, savukārt te vari ielūkoties, kā Mangaļsalas molu apskalo milzu šļakatas.

Ja sanāk viesoties šajā pusē, vērts piebilst, ka aizvadītā gada nogalē Mangaļsalā, dabas parka "Piejūra" teritorijā, ekspluatācijā nodota jauna, labiekārtota pludmales zona, kā arī labiekārtotas pastaigu takas. Vairāk uzzini šajā rakstā.

Savukārt turpinājumā vari apskatīt fotogrāfijas no dažādām atpazīstamām vietām Latvijā, kuras uzņemtas saulrietu un saullēktu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!