Šogad siltā laika dēļ vasara pienākusi ātrāk, un daba pasteigusies ar ziedēšanu un nobriešanu jau jūnija sākumā. Tā nu īsti vasarīgus rītus un sajūtas var noķert jau kādu mēnesi. Talsenieks un ceļotājs Mikus Petruss nedēļas nogalē devies savu pilsētu izstaigāt vēl pirms saullēkta, un viņam tiešām izdevies iemūžināt šo maģisko vasaras dienas dzimšanas brīdi. Lūk, Mikus fotogrāfijas, kas uzņemtas 3. jūnijā.

Jautāts, kurp vasaras dienā būtu vērts doties Talsos, Mikus Petruss iesaka apmeklēt Talsu pilsētas svētkus "Vasaras vidus svinēšana", kas šogad notiks 29. un 30. jūnijā. Tāpat esot vērts apskatīt ezera promenādi un vecpilsētu. Par vecpilsētas apskates objektiem vairāk lasiet šeit.

Vēl Mikus iesaka apmeklēt Latvijas Lauksaimniecības muzeju, kurā piedāvā iepazīties ar lauksaimniecības nozaru attīstību, saimniekošanu un dzīvi Latvijas laukos no 19. gadsimta beigām līdz mūsdienām. Muzejā var atrast visdažādākās lietas, kam sakars ar zemi, saimniekošanu un lauku sētu. Vairāk lasiet šeit.

Savukārt, ja plāno izbraucienu pa Kurzemi, iespējams, vērts iegriezties arī Kuldīgā. Lūk, ieskats brīnišķīgā saullēkta mirklī arī šajā pilsētā, kā arī daži ieteikumi, ko tur apskatīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!