Foto: Publicitātes attēli
Lai veicinātu rīdzinieku un pilsētas viesu veselīgu dzīves veidu, Rīgas domes Labklājības departaments Vecmīlgrāvī, Augusta Dombrovska ielā 88, ir izveidojis dabas taku "Veselības maršruts".

Vecmīlgrāvis atrodas 15 kilometru attālumā no Rīgas centra, un to ieskauj meža masīvs. Rīgas Rīnužu vidusskola ir izvirzījusi mērķi veidot šīs pilsētas daļu par vietu, kur tapt pilsētas nākotnei, tāpēc labprāt sadarbojās ar Labklājības departamentu, piedaloties dabas takas izveidē.

Dabas takā ir iekļauti vairāki pieturas punkti, kuros ir norādīti viegli saprotami, uz vietas izpildāmi un visām vecuma grupām pielāgoti vingrinājumi, kas paredzēti visām muskuļu grupām, kā arī dažāda veida šķēršļi, kuru pārvarēšana attīstīs ķermeņa līdzsvaru un koordināciju. Dodoties šajā maršrutā, ir padomāts arī par nelielu prāta treniņu, pastāstīja Labklājības departamenta iedzīvotāju informēšanas nodaļas vadītāja Lita Brice.

Ejot pa "Veselības maršrutu", takas veidotāji iesaka uzmanīgi izlasīt pamācības katrā pieturas punktā, lai pilnvērtīgi un pareizi pildītu vingrinājumus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!