Iestājoties vasarīgakam laikam, bieži izvēlamies pavadīt karstās vasaras dienas ārpus mājas, dodoties pie dabas vai atpūšoties pludmalē. Jauka atpūtas vieta ir Klievezers, kas atrodas Smiltenē.

Pie Klievezera ierīkota patīkama atpūtas vieta. Tajā novietoti četri koka zviļņi, kurus iespējams izmantot, lai atpūstos ezera pludmalē. Tāpat pie ezera ierīkota ugunskura vieta, kā arī labiekārtota peldvieta. Pats ezers ir iecienīta atpūtas vieta vietējo vidū un to aicināti apmeklēt arī pilsētas viesi.

Ezers nav pārāk liels, tāpēc tā ūdens ir patīkams, silts un būs piemērots cilvēkiem, kuri nav spirdzinošo ūdeņu piekritēji.

Apkārt ezeram atrodas mežs, tādēļ šī ir skaista vieta, kurā var baudīt dabas mieru un klusumu, dodoties patīkamā peldē, sauļojoties uz koka zviļņiem vai uz laipiņas, kā arī vienkārši izbaudot šīs vietas atmosfēru krastā.

Tāpat interesentiem iespējams doties pastaigās pa mežu, kas ieskāvis Klievezeru, vai apmeklēt blakus esošo Cērtenes pilskalnu. Garlaicīgi nebūs!

Ko vēl apskatīt Smiltenē, meklē te, savukārt turpinājumā neliels ieskats no Klievezera apkārtnes.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!