Foto: Publicitātes foto
AS "Latvijas valsts meži" apsaimniekotajā Pokaiņu mežā apmeklētājiem durvis vēra jaunuzceltais informācijas centrs, portālu "Delfi" informē projekta pārstāvji.

Pēc svinīgās lentas pārgriešanas ikviens, klausoties mediatīvajās gonga skaņās, varēja izstaigāt jaunās centra telpas, kā arī semināru zālē aplūkot mākslinieka Ojāra UImaņa gleznu izstādi.

Līdzās jaunajai informācijas centra ēkai apmeklētājiem tagad pieejama arī lapene. Te savos interesantajos atmiņas stāstos par to, kā sākās attīrīšanas darbi Pokaiņos, dalījās tie cilvēki, kuru ieguldītais darbs ir pirmsākums Pokaiņu meža tapšanai.

Jaunais Pokaiņu meža informācijas centrs jau darbojas. Apmeklētājiem tiks piedāvāti dažādi tematiski pasākumi gan ar garīgu ievirzi, gan saistībā ar dabu, kā arī kopīgas sarunas ar ārstiem un dziedniekiem par cilvēka veselību.

Jaunā informācijas centrā tiek piedāvātas telpas visiem, kuri vēlas rīkot pasākumus. Ir piedāvājums arī kāzām, kristībām un dažādiem citiem pasākumiem īpašās vietās mežā. Pokaiņi ar savu īpašo spēku un enerģijām ir ļoti vajadzīgi cilvēkiem, lai varētu dzīvot harmonijā ar sevi, būt veseliem un laimīgiem, uzskata centra pārstāvji.

Foto: Pokaiņu mežs rudenī

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!