Tērvetes pagastā, netālu no Tērvetes dabas parka, blakus Indrānu ūdenskrātuvei atrodas ģimenes uzņēmums "Glamping Tervete", kas piedāvā tūristiem burvīgas naktsmājas. Pasakainie namiņi jau iepriekš pievērsuši "Tūrisma Gids" uzmanību un šobrīd ievērības cienīga ir jaunā mājiņa – Ezera namiņš, kas pabeigta šī gada novembrī. Viesiem pieejami trīs koka namiņi – Namiņš kokā, Namiņš kalnā un Ezera namiņš.

"Ezera namiņš ir mūsu pēdējais lielais, radošais veikums un būvniecību uzsākām 2020.gada nogalē, tā kā paši domājam arhitektūru un interjeru, katrs namiņš ir atšķirīgs, jo vēlamies izmēģināt dzīvē jaunas apdares, jaunus paņēmienus un interesantus risinājumus. Šis namiņš ir vislielākais un vislabāk aprīkotākais. Tam ir plaša terase un milzīgs priekšējais fasādes logs ar nepārspējamu skatu uz Indrānu ūdenskrātuvi. Fasādes logam esam izmantojuši mazliet spoguļefekta stiklu, kas lieliski atspulgo ezeru un apkārtējo dabu, neļaujot svešiem skatieniem redzēt namiņā notiekošo. Paša namiņa arhitektūra ir interesanta ar to, ka gan fasāde, gan jumts ir klāts ar dažādu platumu dēļiem, neizmantojot tradicionālos jumta segumus," skaidro "Glamping Tervete" saimniece Paula Cēsniece.

Namiņš ir paredzēts atpūtai pārim vai ģimenei ar bērniem. Tajā ir dzīvojamā zona ar virtuvi, labierīcības ar dušu un guļamistaba ar skaistiem skatiem uz blakus esošo mežu un ezeru. Namiņa interjerā dominē gaišie un dabas toņi, galvenokārt koks. Tumšajā laikā namiņš no ārpuses ir skaisti izgaismots un izskatās kā pasaku namiņš mežā. Interesantais spoguļefekts rada ļoti mūsdienīgu un brīnumainu iespaidu. Plānots, ka Ezera namiņš darbosies visu cauru gadu.

Ģimenes uzņēmums piedāvā izīrēt arī nelielu šķūni kādai vasaras zaļumballei vai nelielām kāzām. Tā kā teritorijā ir ūdenskrātuve, ir izveidota neliela pludmale ar laipu un iespēju izvizināties pa ezeru ar skaistām koka laivām vai SUP dēļiem.

"Esam ļoti gandarīti un priecīgi, ka viesiem patīk pie mums viesoties. Viesi ļoti bieži atgriežas, lai izmēģinātu kādu citu namiņu vai vēlreiz atgrieztos jau tajā pašā namiņā. Bieži pie mums tiek atzīmētas kādas svarīgas jubilejas. Domāju, ka viesiem patīk daba un klusums un tas, ka namiņi ir tālu viens no otra – viesi var izbaudīt tikai savu mīļo un dabas tuvumu," stāsta Paula Cēsniece.

Pieejamos rezervācijas datumus iespējams atrast "Glamping Tervete" mājaslapā sadaļā "rezervāciju kalendāri", bet turpinājumā foto galerija ar jauno naktsmītni.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, arī "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību ceļot un apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!