Vēl viens lielisks piedāvājums Latvijas apceļotājiem – šajā vasarā pirmo reizi interesenti gaidīti "Camping Milk", kur Usmas ezera krastā atjaunotas skaistas mājiņas nakšņošanai ar komfortu.

Kā stāsta saimnieki Jānis Krievāns un Igors Šurigins, mērķis bija radīt atpūtas vietu Latvijā, kurā satiekas autentiskums un komforts. Tika ilgi meklēta vieta, izskatīti dažādi varianti. Apmeklējot Usmas ezeru, ieraudzītas simpātiskas padomju laikā būvētas mājiņas, kurām piemita gan meklētais vienkāršums, gan savs šarms, līdz ar to – tika saskatīts potenciāls šīs vietas attīstīšanai. Vēlāk šīs mājiņas parādījās arī izsolē, tāpēc nebija šaubu, ka tās bija jāiegādājas.

Namiņi slejas Usmas ezera tuvumā, kur atrodas aptuveni 100 līdzīgu mājiņu. Apkārtnē ir labiekārtota infrastruktūra un sakopta teritorija, pieejamas dažādas izklaides iespējas. "Faktiski tas ir kā nosacīti mazs ciematiņš. Ja gluži negribi viens dzīvot meža biezoknī, tad šī ir kā laba alternatīva, kurā nosacīti vari redzēt savus kaimiņus, bet tajā pašā laikā saglabāt privātumu," tā Krievāns.

Mājiņas bagātinātas ar skaistiem interjera elementiem un visu dzīvošanai nepieciešamo. Blakus namiņiem atrodas labierīcības un dušas.

Krievāns izceļ vēl kādu būtisku faktu – šie apartamenti ir dzīvniekiem draudzīgs kempings, tādēļ tiek gaidīti arī saimnieki ar četrkājainajiem mīluļiem.

Vairāk informācijas par nakšņošanu un iespējām šajā vietā te.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!