Foto: Publicitātes foto

Ventspils novadā meklējams kempings "Laukbaloži", kas no šī gada piedāvā Latvijas apceļotājiem nakšņot omulīgos namiņos 200 metru attālumā no Jūrkalnes stāvkrasta.

Ideja par "Laukbaložu" kempingu iesējusies jau sen, "Tūrisma Gidam" stāsta īpašnieks Māris Simanovičs. Pirms vairākiem gadiem ģimenei iegādāts īpašums Jūrkalnē, blakus stāvkrastam. "Šo vietu iemīlējām no visas sirds – miers, klusums un mežonīgā daba spēj izdarīt ar mums brīnumus. Šī kļuva par miera ostu mums un arī mūsu draugiem. Redzot, kā cilvēki priecājās braukt pie mums ciemos, aizsākās ideja par iespēju dalīties ar mūsu mājām arī ar citiem. Tā sākās mūsu ceļš tūrismā. Sākām izīrēt paši savu māju, kad nebijām uz vietas – tā radās "Brīvdienu mājas Salas". Tad paplašinājāmies ar mazākiem kempinga namiņiem, kurus nosaucām par "Saulrietiem", bet lielā pieprasījuma dēļ sapratām, ka mums nepieciešams attīstīties tālāk – tā nu šajā gadā sākām celt "Laukbaložu" kempingu," stāsta saimnieks.

Šobrīd "Laukbaložu" piedāvājumā ir trīs namiņi, kas ideāli piemēroti četrām personām, ģimenei vai atpūtai kopā ar draugiem. Namiņos ir labiekārtotas labierīcības ar dušu, virtuve, kas aprīkota ar plīti un ledusskapi, pieejams arī grils uz terases un atpūtas zona.

Šobrīd, lai viesi varētu aktīvi pavadīt laiku, tiek strādāts pie futbolgolfa laukuma, kas apvieno abu sporta veidu elementus. Savukārt rudenī un ziemā plānots uzsākt pasākumu sēriju, kas ietvers retrītus, meditācijas, dažādus kursus un aktivitātes, lai ikdienas skrējienā neaizmirstu par mieru un labklājību.

Plašāka informācija par šo vietu atrodama šeit un šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!