Sākot no 1. jūnija līdz pat 31. augustam, ik dienas pulksten 14 Liepājā varēs kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu Vecliepāju. Šādas ekskursijas Liepājā notiek jau 14. gadu.

Ekskursijas laikā varēšot skatīt Liepājas panorāmu no Sv. Trīsvienības katedrāles torņa, baudīt romantisko ieliņu sajūtas un uzzināt ar tām saistītos vēsturiskos un mītiskos nostāstus, pastāstīja Sintija Pusaudze, Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja pārstāve. Pastaigas noslēgumā ekskursijas dalībniekus gaida atspirdzinošs pārsteigums.

Pastaiga "Tiksimies Rožu laukumā!" sākas Rožu laukumā, kur gaidīs gids ar tradicionālo pazīšanās zīmi – Liepājas karodziņu – rokā.

Par pastaigu pieejamību svešvalodā var uzzināt, zvanot pa tālruni 63480808 vai 29402111, kā arī klātienē Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā, Rožu laukumā 5/6.

Kā zināms, 1919. gada vasaru Liepāja sagaidīja, būdama Latvijas galvaspilsēta, uzsver Pusaudze. "Arī šobrīd Liepāja ir viena no iemīļotākajām vasaras atpūtas vietām."

Jāpiebilst, ka pastaigas cena ir četri eiro par personu.

Ko apskatīt vēju pilsētā Liepājā, lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!