Decembra sestdienās, otrajos un trešajos Ziemassvētkos, kā arī janvāra sākumā Līgatnes viesus aicina doties ekskursijā "Līgatne ziemā". Tajās varēs izstaigāt Līgatnes vēsturisko centru, ielūkoties pagrabu alās un baudīt skaisto un ziemas miera pilno dabu. Tikšanās vieta paredzēta pie tūrisma informācijas centra Spriņģu ielā 2, Līgatnē.

Savukārt Līgatnes dabas takās 6. decembrī no plkst. 12.00 līdz 15.00 notiks Ziemassvētku tirdziņš, kur varēsiet iegādāties amatnieku darinātas dāvaniņas un gardumus svētku galdam. Būšot arī speciāli pasākumi. Savukārt Līgatnes Amatnieku centrā gaidīs Ziemassvētku darbnīcas, kurās varēs savām rokām izgatavot dāvaniņas mīļajiem.

Arī Vienkoču parks aicina ciemos un, piemēram, pirms svētkiem piedāvās iespēju parka apmeklētājiem Kokamatniecības muzejā ēvelēt koka eņģeļmatus savas svētku eglītes rotāšanai.
No 8. līdz 22. decembrim Līgatnes puses amatnieku sniegumu būs iespēja aplūkot arī Līgatnes kultūras namā, kur darbosies Ziemassvētku tirdziņš. Cimdi, zeķes, austas segas, lelles un rotas un vēl daudz kas cits būšot apskatāms un iegādājams.

Bet pēc pastaigām un iepirkšanās var atpūsties rehabilitācijas centrs "Līgatne", kas sagatavojuši speciālas SPA programmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!