Foto: Publicitātes foto
Augusta sākums Madonas novadam atnesis jaunu un neredzētu atpūtas iespēju - pirtiņu uz plosta gleznainajā Kāla ezerā, Vestienas pagastā, "Tūrismagids" uzzināja pašvaldībā.

"Šī ir iespēja palutināt sevi, noperoties pirtiņā, baudot ūdens priekus, ļaujot atpūsties prātam un priecājoties par gleznaino dabu no jebkuras vietas Kāla ezerā. Pirts noderēs gan īstiem pirts mīļiem, gan romantiskiem vakariem divvientulībā, gan jautrai atpūtai draugu lokā. Pēc pēršanās un peldēšanās ir iespēja palutināt savu vēderu ar kādu gardāku kumosu, jo ir pieejams grils," stāsta pirtiņas saimnieks Zigmārs Bāriņš.

Ar ideju par peldošās pirts izveidi Zigmārs pērnajā gadā piedalījies biznesa ideju konkursā "Madona var labāk", kur ieguvis finansējumu 2000 eiro apmērā tās realizēšanai.

Foto: Publicitātes foto

Jautāts par cenām, pirts saimnieks stāsta, ka, pārvietojoties pa ezeru, pirmās 2 stundas pirts īre maksā 70 eiro, katra nākamā stunda - 25 eiro. Paliekot krastā, cenas zemākas - pirmās 2 stundas izmaksās 50 eiro, bet katra nākamā stunda - 15 eiro. Pensionāriem un daudzbērnu ģimenēm - 10% atlaide. Cenā iekļautas divas pirtsslotiņas un malka, bet, ja nepieciešams, papildu pirtsslotas varot iegādāties atsevišķi. Vienlaikus uz plosta var atrasties 8 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!