Foto: Publicitātes foto
Ogres Tūrisma informācijas centrs (TIC) organizē bezmaksas ekskursijas "Iepazīsti Ogres novadu" – 13.septembrī paredzēts doties uz Mazozoliem.

Ekskursijas gda pavadībā notiek pa Ogres novada pagastiem. Šonedēļ visi aicināti doties uz Mazozoliem un izpētīt, kas atrodams šī pagasta "dārgumu lādē". "Iepazīsim vēsturi, tiksimies ar aizrautīgiem cilvēkiem, apskatīsim interesantus dabas un tūrisma objektus," par eksursiju stasta Ogres TIC pārstāve Velta Riekstiņa.

Tikšanās paredzēta Mazozolu kultūras namā svētdien plkst.11.00

"Brauciena laikā ir plānots neliels kopīgs pikniks, kura laikā dalīsimies iespaidos un sniegsim priekšlikumus, lai uzlabotu nākošos braucienus. Tādēļ visi laipni aicināti ņemt līdzi uzkodas savām vajadzībām. Pagasta izzināšanas tūrē dosimies ar personīgajiem transportlīdzekļiem," skaidro Velta Riekstiņa.

Gida pakalpojumi būs bez maksas. Ierasties varot arī bez iepriekšējas pieteikšanās, bet organizatori tomēr aicina iepriekš informēt par savu dalību pasākumā: pa tālruni 65071883, 29491685, e-pastu info@latvijascentrs.lv vai personīgi Ogres novada Tūrisma informācijas centra birojā, Brīvības ielā 12a, Ogrē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!