Foto: Shutterstock
Ja vēlies kaut uz brīdi nedomāt par darbu un pasaules ligām un veltīt laiku sev un saviem tuvajiem, kopā ar ģimeni dodies deviņu dienu garā ceļojumā tepat mūsu mīļajā Latvijā. Un, lai tev pašam nebūtu jādomā, kādu pārgājienu maršrutu izstaigāt un kādas vietas apskatīt, tūrisma aģentūra ''PostNos'' ir sagatavojusi ļoti mūsdienīgu un interaktīvu piedzīvojumu seriālu ''Ģimenes Izaicinājums'', kas piemērots ikvienai ģimenei, bērniem, vecvecākiem, draugiem un arī individuāliem ceļotājiem.

''Ģimenes Izaicinājuma'' ietvaros ir iespēja doties deviņos unikālos pārgājienu maršrutos, kopā uzdziedāt, padejot un piedalīties ģimeni saliedējošās spēlēs. Kopā pavadīsiet deviņas izplānotas brīvdienas, kuras piepildīsiet ar aktivitātēm un dažādu interesantu faktu uzzināšanu. Tiesa, ņem vērā, ka pārgājienu maršruti ved arī pa meža taciņām, kas nav izbraucamas ar ratiņkrēslu vai bērnu ratiņiem. Katra posma garums ir 10 līdz 16 kilometru garš.

Pārgājienos varēsiet doties jebkurā sev ērtā laikā. Visa nepieciešamā informācija būs pieejama ''PostNos'' aplikācijā, un, ja vēlēsieties, arī ģimenes mazākie varēs uzņemties pārgājiena maršruta vadību.

Vairāk informācijas par ''Ģimenes Izaicinājumu'' un iespēju tam pieteikties atradīsi mājaslapā www.gimenesizaicinājums.lv.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!