Foto: Publicitātes foto
Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā apmeklētājiem atvērts jaunais drosmes tornis "Vells". Tādejādi vēl vairāk nostiprināta Siguldas kā aktīvās atpūtas līdera loma Baltijā, portālu "Tūrisma Gids" informē projekta īstenotāji.

Jau šobrīd Siguldas lepojas ar vēja tuneli "Aerodium", tūristu nobraucieniem Bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda", atrakciju parkiem "Tarzāns" un "Mežakaķis", kā arī gumijlēkšanu no Siguldas gaisa trošu vagoniņa.

Jaunā atrakcija - drosmes tornis "Vells" ir unikāla no Latvijas stiprākajiem kokiem veidota konstrukcija deviņstāvu mājas jeb 25 metru augstumā, pa kuras kājām, esot stiprinātam ar virvēm, var uzrāpties līdz augšējai skatu platformai ar lielisku skatu pāri Gaujas senlejai, informē idejas īstenotāji.

Sportiskāku aktivitāšu cienītājiem Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā iespējams nomāt skrituļslidas un rollerslēpes un izmantot unikālo asfalta trasi 1,25 km garumā.

Drosmes tornis "Vells" atvērts katru nedēļas nogali - sestdienās un svētdienās no plkst.12.00 līdz 20.00 Siguldā, Puķu ielā 4, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā.

Interesenti tiek lūgti iepriekš pieteikties, zvanot pa tālr. 26003210.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!