Foto: Artūrs Zaremba

Latvija ir skaista visos gadalaikos. Un to pierādījis arī fotogrāfs Artūrs Zaremba, kurš iemūžinājis Rēzeknes ainavas no viena rakursa dažādās sezonās.

"Rudens skaistums beidzies, ziemas skaistās dienas vēl tikai priekšā. Īsti jau nav, ko fotografēt. Tādēļ atliek laiks tamlīdzīgiem eksperimentiem. Pāris gadu laikā, kopš esmu aizrāvies ar foto, ir iekrājies pamatīgs arhīvs ar Rēzeknes fotogrāfijām. Grūtības bija sameklēt līdzīgus rakursus, jo ir maz tādu lokāciju, kuras man bija izdevies nobildēt interesanti gan ziemā, gan vasarā. Tiesa, dažus foto braucu speciāli bildēt ar tādu domu, ka kādreiz ko tādu uztaisīšu," Artūrs atklāja "Tūrisma Gidam".

Turpinājumā viņa paveiktais darbs!

Ar kādiem tūrisma objektiem tad izslavēta Rēzeknē un tās apkārtne? Vari doties uz Rēzeknes Zaļo sinagogu, kas ir viens no vēsturiski nozīmīgākajiem pilsētas kultūras pieminekļiem, paviesoties Latgales vēstniecību "Gors", apmeklēt Latgales kultūrvēstures muzeju, kā arī apciemot daudzas citas vietas. Par šiem un citiem tūrisma objektiem plašāk lasi te.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!